21 Temmuz 2013 Pazar

Kadınları Tavlama Sanatı - Kadınları etkileme yollari

1- İlk karşılaşmada az konuşun, öz konuşun... Karşınızdaki kadında merak uyandırır, daha fazla ilgisini çekersiniz.

2- Her buluşmada, konuşmanızdaki kelime sayısını arttırın... Üslubunuzun akıcı ve bilgece olmasına dikkat edin.

3- Kadının bilmediği konuları ya da yetersiz bulduğunuz meseleleri önceden tesbit edin. Buluşma öncesi konu hakkında fikriniz yoksa, araştırın, çalışın ve öyle gidin. Böylece, arada sallasanız da farketmeyecektir.

4- Ona çok yavaşça yanaşın.. Öncelikle sözü ona bırakın ve dikkatle dinleyin... Mümkünse biraz "baba" edası takının. Unutmayın, kadınlar dinlenmekten ve anlanmaktan çok hoşlanır...

5- İlk günlerde sık sık arayın... Daha sonra arayı açın... Ayaklar yerden kesilir önce... Zoka yutturulmuş, kabul edilmişsinizdir cevap alıyorsanız. Hiç şaşmaz. Ama aynı sıklıkla aramaya devam ederseniz, sizden sıkılabilir. Allame-i cihan da olsanız, beş paralık değeriniz kalmayabilir aniden... Karizmanız derhal çöküşe geçer, gizeminiz kaybolur.
"Gizeminizi muhafaza edin!"
6- Arayı açma planının sonuna geldiğinizde, fazla da uzatmadan aniden karşısına çıkın... Sürpriz yapın ona. Ara verdiğinizdeki sinirini tamamen yok eder bu karşılaşma. Hormonlarını allak bullak eder, sorulardan ve sorgulamalardan yırtarsınız.

7- Gene kaybolun... Tam güvenmişken size ve kendini kraliçeniz sanıyor iken, silkelenip kendine gelsin... Sizin, ondan başkalarını da görüp etkileneceğinize dair şüphe duymaya başlasın, kıskansın, huzursuz olsun... Deli gibi telefonunun başında yaşasın.

1 yorum: